tag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.comments2024-03-09T19:59:00.746+02:00Bucătăreli la borcanBucatareli la borcanhttp://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comBlogger1589125tag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-59194131491763493992017-08-11T16:09:55.035+03:002017-08-11T16:09:55.035+03:00Buna,cine ma ajuta si oe mine cu un sfat. Am facut...Buna,cine ma ajuta si oe mine cu un sfat. Am facut bulion de rosii si ardei capia, am fiert si adaugat sare la final. Am bagat bulionul la borcane de 800g, capacele s.au tras dar pe fundul lor, dp o saptaman cand m.am uitat, s.a depus ceva alb. E normal? E prima data cand fac bulion. Trebuie sa fac ceva, sa fierb din nou, se pune conservant la bulion? Multumesc! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-26719687206519546312016-03-11T15:13:44.164+02:002016-03-11T15:13:44.164+02:00felicitari pentru numarul impresionant de retete p...felicitari pentru numarul impresionant de retete postate!Andreeahttp://www.examenultau.ro/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-4930859219759825232015-08-04T11:49:43.467+03:002015-08-04T11:49:43.467+03:00De data asta nu am dat jos pielita. Am facut gem d...De data asta nu am dat jos pielita. Am facut gem de piersici si cu pielita, si fara. Depinde cat sunt de coapte piersicile. Nu am sesizat vreo diferenta, in afara de cea la nivel vizual. Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-68798886494753867232015-08-01T10:29:16.883+03:002015-08-01T10:29:16.883+03:00Vreau sa intreb si eu, daca piersicile de-ati deco...Vreau sa intreb si eu, daca piersicile de-ati decojit de pielita . Multumesc !Mariahttps://www.blogger.com/profile/01257287918087047282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-62831111123784397292015-07-01T00:02:00.459+03:002015-07-01T00:02:00.459+03:00Multumesc tare mult !Deabia astept sa vad cum va i...Multumesc tare mult !Deabia astept sa vad cum va iesi siropul si dulceata ,fiind prima data cam am emotii Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-8253466128184771872015-06-29T12:52:23.947+03:002015-06-29T12:52:23.947+03:00Se pastreaza foarte bine in frigider, mai mult de ...Se pastreaza foarte bine in frigider, mai mult de cateva zile, daca este fiert. Se poate conserva si mai bine daca se adauga o pastila de aspirina bine zdrobita, in timpul fierberii. Aspirina actioneaza ca un conservant, iar daca sticlele sunt sterilizate siropul poate fi pastrat si pe termen mai lung, in camara.<br />Succes! Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-68502751829130862052015-06-28T17:50:43.851+03:002015-06-28T17:50:43.851+03:00Cat de bine arataaa!!!Ma gandesc sa prepar acest s...Cat de bine arataaa!!!Ma gandesc sa prepar acest sirop pentru a insiropa un tort diplomat ,tine in frigider cateva zile?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-11628502157282531972015-02-24T13:20:14.671+02:002015-02-24T13:20:14.671+02:00Cred ca, intr-adevar, trebuie un alt fel de ciocol...Cred ca, intr-adevar, trebuie un alt fel de ciocolata, ceva mai elastic si mai usor de modelat. Citeste raspunsul la comentariul anterior, te rog, acolo sunt doua linkuri spre acest tip de ciocolata.<br />Mult success!Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-75491785654500011282015-02-22T12:11:00.646+02:002015-02-22T12:11:00.646+02:00Si eu am incercat , dar nu mi-a iesit deloc . . . ...Si eu am incercat , dar nu mi-a iesit deloc . . . pentru ca ciocolata nu se topeste asa cum ar trebuii , asa cum arata in imagini , probabil trebuie o anumita ciocolata ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-18380832798275884762015-02-18T21:39:29.906+02:002015-02-18T21:39:29.906+02:00Am putea incerca si asa si vedem ce iese. Multe re...Am putea incerca si asa si vedem ce iese. Multe retete pot fi deturnate de la cursul lor original, iar rezultatul nu-l stii pana nu incerci si alte variante.Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-10298237655874585832015-02-14T16:20:08.712+02:002015-02-14T16:20:08.712+02:00Buna! Nu se pierde tot siropul si gustul de mandar...Buna! Nu se pierde tot siropul si gustul de mandarina odata cu apa aruncata de 2 ori? Stiu ca apa asta e amara de la coaja. Dar n ar fi mai bine sa fierbem coaja si fructul separat si sa aruncam apa in care a fiert coaja si apoi sa combinam coaja cu fructul? <br />MultumescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-40685933827503265322015-01-12T14:11:57.857+02:002015-01-12T14:11:57.857+02:00Bravo,daca nu avem noi grija de sanatatea noastra,...Bravo,daca nu avem noi grija de sanatatea noastra,atunci cine sa aiba..?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13955890854773130187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-43896927924500569932014-11-24T10:17:08.510+02:002014-11-24T10:17:08.510+02:00Vinul poate fi inlocuit cu lichior sau visinata, c...Vinul poate fi inlocuit cu lichior sau visinata, cu sirop ori cu nimic. Vinul da savoare, dar nu influenteaza esential reteta. :) Success!Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-45885373832816653882014-11-21T13:48:19.442+02:002014-11-21T13:48:19.442+02:00cu ce putem inlocui vinul,din pacate nu pot folosi...cu ce putem inlocui vinul,din pacate nu pot folosi :(((Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-88285486481599973282014-10-13T19:28:21.022+03:002014-10-13T19:28:21.022+03:00Imi pare rau pentru asta. Orice reteta insa, indif...Imi pare rau pentru asta. Orice reteta insa, indifferent cat ar fi de buna, poate fi stricata daca ingredientele nu sunt asa cum ar trebui ori daca ceva in timpul prepararii nu merge bine. <br />Ati gustat gogonele inainte de a le pune la murat? Atunci cand gogonele sunt culese inainte de termen ori sunt vestejite, sunt aproape amare. Cand se intampla asta, verdele lor nu este tocmai verde sau verde-galben, ci are o tenta albicioasa. <br />Mai este posibil ca otetul pus peste gogonele sa nu fi fost suficient de cald ca sa le patrunda si sa le schimbe gustul. Aceasta problema sa poate remedia. Faceti o proba cu un borcan: puneti-l la bain-mare pentru 20 de minute, timp in care otetul se va incalzi destul de tare ca sa patrunda gogonelele. Daca nici asa nu reparati gustul, inseamna ca problema a fost la gogonele.Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-12619070170191347012014-10-10T22:18:06.959+03:002014-10-10T22:18:06.959+03:00Deci gustul este...execrabil, cea mai proasta rete...Deci gustul este...execrabil, cea mai proasta reteta, gogonelele sunt sarate, amare si n le poti minca.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04871262792242307306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-48063353297036169162014-09-29T19:56:51.678+03:002014-09-29T19:56:51.678+03:00E foarte bun si gustoos!!! :))E foarte bun si gustoos!!! :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-19916723494876383772014-09-25T18:48:04.401+03:002014-09-25T18:48:04.401+03:00Update: Dupa 3 zile gogosarii pot fi consumati si ...Update: Dupa 3 zile gogosarii pot fi consumati si sunt extraordinari. Multumesc pentru reteta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04871262792242307306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-30071767787921087812014-09-23T18:07:37.124+03:002014-09-23T18:07:37.124+03:00dupa reteta dvs am facut si eu anul acesta, pare o...dupa reteta dvs am facut si eu anul acesta, pare ok deocamdataAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04871262792242307306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-7893673626888263992014-09-22T11:02:38.414+03:002014-09-22T11:02:38.414+03:00Si au fost bune? :)Si au fost bune? :)Bucatareli la borcanhttps://www.blogger.com/profile/04807839070458925742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-35510964828456560142014-09-20T23:37:52.745+03:002014-09-20T23:37:52.745+03:009kg gogonele taiate + 1kg ceapa = 14 borcane de 72...9kg gogonele taiate + 1kg ceapa = 14 borcane de 720 mlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04871262792242307306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-29953493320451977592014-09-11T14:16:46.561+03:002014-09-11T14:16:46.561+03:00AM PUS PREA MULT OTET IN TOCANA .CU CE ILPOT ACOPE...AM PUS PREA MULT OTET IN TOCANA .CU CE ILPOT ACOPERI SA NU MAI FIE ASA ACRA?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-18623025060341493002014-07-13T20:56:30.743+03:002014-07-13T20:56:30.743+03:00Da, e o branza topita, dar macar stiti ce e in ea....Da, e o branza topita, dar macar stiti ce e in ea. Bunicul meu intindea pe o tava un strat de branza de vaca, o presara cu sare si bicarbonat si o acoperea cu un servet. Obtinea o branza topita de consistenta medie, cred ca merita efortul de a o aromatiza. Ce e drept, dura ceva mai mult sa se faca.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-57363290021786788662014-07-11T15:51:44.825+03:002014-07-11T15:51:44.825+03:00Fa dulceata fara sa o fierbi, amestecand continuu ...Fa dulceata fara sa o fierbi, amestecand continuu fructele si zaharul, in proportie de 1:1, cand stai la TV, pana cand in compozitie nu mai ramane nici un cristal de zahar, apoi asezata in borcane faci o sterilizareumeda, prin asezarea borcanelor in vas cu apa si fierbere 20 30 minute Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1210778849946118191.post-40826235047646240942014-07-11T12:52:30.636+03:002014-07-11T12:52:30.636+03:00Se poate realiza reteta cu toate semipreparatele c...Se poate realiza reteta cu toate semipreparatele crude adaugate in borcane, borcanele inchise ermetic si date la cuptor 20 minute dupa ce apar primele bule de fierbere in borcan. Iese delicioase, parca atunci facute, cu gust de proaspat. Anonymousnoreply@blogger.com