marți, 25 iunie 2013

Șase rețete în concursul "Tu ce știi să faci bun din fructe conservate?”

Cu două săptămâni în urmă, v-am invitat la un concurs. V-am propus atunci să scotociți prin cămară și să vedeți ce dulcețuri și compoturi v-au mai rămas de vara trecută, ca să preparați din ele ceva, orice. O poză  și câteva rânduri despre rețetă au fost suficiente pentru a intra în concurs. 
Mă bucur să văd că provocarea mea a fost acceptată: am primit șase rețete care îți lasă gura apă. 
Cititorii blogului trebuie să aleagă prin vot rețeta care le-a plăcut cel mai mult dintre cele șase, printr-un formular care va fi disponibil până în 29 iunie, în coloana din stânga a blogului. Puteți citi cele șase rețete tot aici, pe blog, în postări separate, care vor fi publicate tot astăzi, începând cu ora 8.00, în ordinea în care au fost trimise și au intrat în concurs. Cele șase concurente și rețetele lor sunt:
  • Anca Corduban - Chec cu prune din compot
  • Ioana Dudău - Orez cu lapte de cocos și dulceață de cireșe amare
  • Xandrinne Bubulina - Tort cu dulceață de căpșuni
  • Oana Plăcintă - Linzer cu gem de căpșuni
  • Ioana Dreghiciu - Tort cu gem de căpșuni și frișcă
  • Veronica Crețu - Diplomat cu spumă de vișine și cireșe

Câștigătoare a premiului pentru popularitate va fi rețeta care adună cel mai mare număr de voturi.
Tot în 30 iunie, noi, organizatorii, vom face propria alegere. Noi - adică blogul Bucătăreli la borcan și sponsorul concursului, Amenajari Horeca - vom premia originalitatea, premiind rețeta care ni se va părea cea mai inedită dintre cele șase înscrise în concurs. 
Cele două câștigătoare vor primi câte un voucher de 150 de lei, pentru a cumpăra ustensile de bucătărie profesionale Hendi din magazinul online al sponsorului
Așadar, pe locuri, fiți gata, citiți și votați!
Succes celor șase concurente! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu