vineri, 26 octombrie 2012

Încotro?

Dragii mei,
 
Vine o vreme în viața fiecăruia când trebuie să decidă încotro se îndreaptă. E acum vremea unei astfel de hotărâri pentru blogul Bucătăreli la borcan.
În mai bine de doi ani de existență, v-am povestit, în cele 300 de postări apărute, despre murături și alte conserve. S-au strâns aproape un milion de vizitatori, și mai multe afișări și câteva mii de comentarii. Am apărut în interviuri și reviste, iar rețetele de pe acest blog sunt preluate pe câteva zeci de site-uri. Am ajuns aici datorită vouă.
Și pentru că orice lucru, oricât ar fi de bun, poate fi și mai bun, vă întreb acum: încotro? Îmi puteți spune participând la un sondaj care va fi disponibil timp de o lună, pe pagina principală a blogului, în coloana din dreapta. Sunt nouă întrebări, care pot fi parcurse cu ușurință în 10 - 15 minute.
Am nevoie de răspunsurile voastre pentru a ști ce pot face mai bine și cum.
Mulțumesc tuturor pentru că am avut pentru cine povesti cu drag aventurile mele în bucătărie.
Să ne vedem cu bine, și de acum încolo, pe blog!
Bucătăreli la borcan

9 comentarii:

  1. De ce cand ceva este bun ,trebuie musai sa fie si mai si?mie imi place acest blog pentru originalitatea retetelor,este o inspiratie pentru mine,imi place ca este pe inteles,simplu si nealambicat.
    Sper sa nu faci ca alte bloguri,cand au dat de faima, au zapacit si blogul cu tot felul de chestii .
    Am participat si la sondaj.
    Succes in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru feedback,Mihaela. Ideea sondajului a plecat de la cateva probleme concrete, cum ar fi volumul mare de informatie, greu de gestionat pe o platforma gratuita. Blogul nu mai merge la fel de rapid ca la inceput si am primit plangeri din cauza asta. Varianta actuala nu face fata traficului.
    In plus, faptul ca a devenit cunoscut face necesara o anume protectie a continutului in fata incercarilor de frauda / copiere nautorizata. Sunt sigura ca toti cei care au bloguri s-au izbit de asta.
    Daca fac "rebranding", noua varianta va fi asa cum asteapta cititorii, de asta am si lansat sondajul. Va fi ceva simplu, in care sa gasiti repede ceea ce cautati. Si nu va fi plin de bannere. Vei vedea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am participat cu multa placere la sondaj....
    Iti doresc mult succes in continuare.
    Weekend linistit. Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sidy, ma bucur ca am atatea raspunsuri. Sper ca si noua varianta sa fie pe placul votru, atunci cand va fi.Te astept cu drag aici oricand. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut!
    Inca nu am raspuns la sondaj, nici nu cred ca ma incadrez in categoria la care te gandesti tu, abia azi te-am descoperit (via Kadia, Elena Toma si altii :) ) dar greu ma pot urni, sa mai fac si altceva prin casa, adica sa ma deslipesc de blogul tau, de cand am intrat :)
    Orice imbunatatire e de ajutor, cred, numai sa nu dipaaaaari, pliiiiiiz! :D

    Acum ma duc totusi sa fac dulceata de gogonele, ma asteapta pe masa ultimul castron de cherry :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AndreeaG, sondajul va fi disponibil timp de o luna, mai exact pana la finalul lui noiembrie. Asta inseamna ca poti oricand sa intri si sa iti spui parerea. Nu este o cerinta sa fii fan, intri mai degraba in categoria accesarilor ocazionale.
      Nu intentionez sa dispar, dar simt nevoia unui rebranding. Sau, mai bine spus, tot acest continut trebuie valorizat si facut mult mai accesibil. Merg mai departe asa ori dau mai mult celor care citesc, crescand investitia in Bucatareli la borcan, din toate punctele de vedere? Altfel spus, trebuie sa stiu incotro o iau.
      Te astept aici, ori de cate ori ai nevoie de o idee. :)

      Ștergere
  6. Gabi draga, iti doresc succes mai departe si inspiratie in alegerile tale.
    Asa este, vine o vreme cand iti doresti, cumva, o schimbare de macaz sau poate doar o...calatorie mai deosebita :) , mai aventuroasa sau mai relaxanta, si e bine ca sa intorci foaia pe toate partile.
    Mie imi place blogul asa cum e acum. probabil ca un ochi de cunoscator ar avea ceva mai mult de comentat pe tema asta, dar eu sunt multumita.
    eu am facut cateva din retetele tale si au avut succes.

    despre chestionar, pot sa spun ca la o categorie de intrebari n-ai dat posibilitatea bifarii mai multor casute. cred ca la cea cu : Ce apreciați cel mai mult la blogul bucatareli

    Sunt sigura ca orice decizie vei lua fa fi una foarte buna si ne va surprinde :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sakura, nu-ti vine sa crezi cate parti poate avea o foaie... :))
      La sondaj, intr-adevar, acea intrebare are o singura optiune pentru ca am vrut sa ii pun pe oameni sa se gandeasca, sa aleaga si sa obtin o ierarhizare foarte clara.
      Sunt lucruri care pot fi facute mai bine si voi profita de pauza de iarna (nu, nu iau o pauza iarna, ci doar borcanesc mai putin) pentru a pregati ceva nou.
      Am toata increderea ca va fi totul bine, iar ca voi veti veni aici cu la fel de mult drag, indiferent ce fata va avea blogul. :)

      Ștergere
    2. :)) :))
      borcanesti? :))
      esti tare!

      stiu, stiu ca foaia are muuulte parti ;)
      si cand sunt mai multe foi, - si mai multe parti
      :))

      Succes in tot ce faci Gabi

      Ștergere