miercuri, 30 noiembrie 2011

Pe locuri, fiţi gata... comentaţi!

A trecut cam mult de când am dat ultimele premii. Şi chiar dacă ar fi trecut puţin, nu este cu supărare că ne lansăm iar în întreceri, nu-i aşa?
Aşadar, în vorbe să ne măsurăm şi în comentarii să ne întrecem, pentru că prietenii de la Biolandia au premii de dat. Ce anume? Produse alimentare bio (cum vă sună ”usturoi marinat în plante aromatice”?) pentru câștigătorii din țară. Din păcate, din motive de siguranță a borcanelor, premiile pentru câștigătorii din străinătate nu pot consta în alimente, ci în dreptul de a posta, pe ”Bucătăreli la borcan” și pe blogul Biolandia,  o rețetă cu poze ori o aventură de bucătărie.
Şi pentru că nimeni nu se poate întrece dacă nu ştie unde trebuie să ajungă, avem şi noi câteva reguli:
1. Vor fi acordate premii pentru ”cel mai activ comentator” şi ”cel mai original comentariu” primit pe blog în luna decembrie, respectiv în perioada 1 - 31 decembrie 2011.
2. Cel mai activ comentator va fi cel care postează cel mai mare număr de comentarii care întrunesc condiţiile de mai jos.
3. Cel mai original comentariu va fi desemnat de către onoratul juriu - adicătelea de mine, plus una bucată reprezentant(ă) Biolandia - urmărind câteva criterii: abordarea inedită, exprimarea logică şi corectă din punct de vedere gramatical, dar şi numărul de aprecieri atrase de la alţi utilizatori.
4. Toate comentariile trebuie semnate pentru a intra în concurs. Dacă numele nu apare la utilizator, ci în corpul comentariului, scrieţi şi adresa de e-mail, pentru a putea fi contactaţi în situaţia în care câştigaţi unul din premii.
5. Comentariile trebuie să fie legate de conţinutul postării pe care o însoţesc. Nu vor fi luate în calcul postările off-topic şi nici cele cu caracter publicitar. Nu sunt acceptate mesajele scrise în limbaj trivial, cele xenofobe ori care aduc atingere vreunei categorii de public ori persoane şi îmi rezerv dreptul de a nu publica astfel de comentarii.

Acestea fiind zise, nu uitaţi că mâine este 1 decembrie, adică prima zi de concurs.
Aşa că... pe locuri, fiţi gata... comentaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu