sâmbătă, 3 decembrie 2011

Funny Break

Scotoceam internetul căutând un cadou, când am descoperit un lucru despre care nu am ştiut, la prima vedere, la ce foloseşte...
Sursa: http://uponamidnightdreary.com/ 
Mi-am dat seama, apoi, că este un dop. Atipic, e adevărat, dar tot dop rămâne. Doar că stârneşte hazul mai mult decât alte dopuri. Şi nu este singurul aşa hazliu. 
Sursa: http://www.service-1.org/

Sursa: http://www.service-1.org/

Sursa: http://www.thisnext.com/ 
Sursa: http://www.amazon.com/

Sursa: http://www.amazon.com/
Dacă sunteţi curioşi, vă spun că acestea costă în jur de 15 dolari plus transport din SUA. Pentru 35 de dolari plus transport însă, puteţi găsi un set de 3 preşedinţi americani fosforescenţi (Clinton, Bush Jr. şi Obama) care să vegheze la respectarea graniţelor sticlei.
Weekend plăcut!

7 comentarii:

  1. şi cei trei preşedinţi cucuieţi în ce ipostază apar? ca în poza nr. 4? ;)) eu mi-aş dori un dop cu preşedintele autohton, în care dopul propriu-zis să fie reprezentat de un picior prezidenţial (la libera alegere care), vârât în sticlă, deh, dacă nu cu un picior în groapă, atunci măcar în... glajă! :)) pe aşa un dop mai c-aş fi dispusă să dau 35 de lei, nu chiar dolari totuşi.

    RăspundețiȘtergere
  2. puideblog, pentru poza 4 iti trebuie... oaresce... Cele despre care spun eu erau niste busturi, ca la Mount Rushmore.
    Pentru o varianta romaneasca, sunt convinsa ca as gasi usor o gasca de oameni care sa plateasca bucurosi costul edificiului daca cei 4 oameni de stat s-ar urca insisi pe soclu si ar fi trasi in piatra si var... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. pot să mă-nscriu eu la prima bidinea? te rooooooog! (asta am spus-o cu mâinile împreunate a rugă intensă şi cu sprâncenele oblice) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Lista este deschisa, doar ca s-ar putea sa fie cam mare bataia daca vrei sa prinzi prima bidinea... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. hehehhe...alea cu omuletii rosii sunt tare haioase!bune de facut cadou ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, sunt tare bune de cadou, doar sa fii atent cui le dai.

    RăspundețiȘtergere