luni, 10 decembrie 2012

Bucătăreli la borcan 2.0

Blogul a îmbrăcat haină nouă, ca să primim sărbătorile cum se cuvine. Am făcut un pic de ordine și în conținutul lui și am reorganizat totul astfel încât să fie mai ușor de găsit de căutați. 
Sondajul care a fost disponibil pe blog, timp de o lună, a arătat că vizitatorii vin aici căutând fie o rețetă anume, fie o idee de preparate ori anumite sfaturi. De aceea, puteți de acum să căutați ce vă trebuie după tag-uri împărțite în aceste categorii, situate pe coloana din stânga. Veți mai descoperi acolo rețete clasificate după ingredientele folosite. Cam multe, dar folositoare, zic eu. 
Iar între două rețete merge și o poveste, așa că aștept să citiți despre aventurile mele în bucătărie și în afara ei, într-o categorie aflată tot în stânga, dar o idee mai jos - Povești. 
Promit să povestesc în continuare ca și până acum, mai ales că mi-ați spus, prin același sondaj, că apreciați mai ales originalitatea și stilul de scriere. 
Cu ce am mai venit nou, în Bucătăreli la borcan 2.0? Am, în final, și o pagina ”Despre”, după multe rugăminți de a vorbi puțin despre cine este în spatele acestui blog. Nu spun prea multe, mi se par mai importante ideile și principiile unui om decât identitatea lui. Cred însă că spun suficient pentru oricine vrea să știe de unde a pornit acest blog și are este rolul lui în viață și lume.
Stați pe aproape, mai am și alte suprize.
Rămâneți pe Bucătăreli la borcan 2.0!

2 comentarii:

  1. Ho, ho , ho....vin sarbatorile, se vede !!!
    Ti-ai pus hainute noi !
    Sa sti ca ti s-a....luminat blogul.
    Imi place mult cum arata.
    Te felicit, bravo !
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sidy. :) Sa ne vedem so de acum inainte aici, cu la fel de mult drag. :)

      Ștergere