duminică, 9 ianuarie 2011

Un purceluş, doi purceluşi...

După şoriceii de acum câteva zile, a venit rândul porcuşorilor. Nu m-a lăsat juniorul până nu am făcut şi asta, după ce i-am promis că vom avea şi altceva decât iepuraşi. Iar promisiunea e promisiune, nu? 


Urechi din măsline, codiţe din ceapă verde, râturi din şuncă şi cuişoare.
Ne-am distrat...

6 comentarii:

  1. Cat de dulci sunt!!!!!!! Deci cu oua facem soricei si purcelusi!!!! Foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumuşei foc... şi-s gata rotunjori, grăsuţi... "groh... groh..." parcă-i aud :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si au o deosebita aroma de cuisoare... :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faini, câtă imaginație ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. puideblog, cum ii spuneam si lui nicole, nevoia te invata. Partea mai putin placuta este ca, desi le fac pentru ca puiul sa manance mai cu pofta, el ajunge sa imi spuna ca nu ii mai mananca pentru ca ii este mila de ei...

    RăspundețiȘtergere
  6. haha, Gabi, mereu exista cate un revers al medaliei, dar cred ca trebuie oricum sa fii mandra de asemenea creatii!

    RăspundețiȘtergere