duminică, 12 decembrie 2010

Mici cadouri de Crăciun

Am început să pregătim cadourile de Crăciun...



Au valoare mai mult simbolică, dar sunt sigură că vor fi bine primite.

8 comentarii:

  1. Da, da!!!! Si eu sunt un mare fan al cadourilor facute cu ceea ce gatim!

    RăspundețiȘtergere
  2. cele mai frumoase cadouri astea sunt, simple, gustoase si din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cadourile de acest fel mi se par foarte potrivite din mai multe motive. Fiind homemade, e clar ca nu au conservanti si E-uri. Apoi, faptul ca inmagazinezi acolo un pic de efort si timp le da valoare. Le poti personaliza cum vrei, scriind pe etichete chiar si numele persoanei careia i le daruiesti. Nu in ultimul rand, costurile sunt mai mici decat in cazul altor cadouri. Ultimul aspect nu e deloc neglijabil cand ai o lista luuuunga de oameni dragi pe care nu te lasa sufletul sa nu le faci o cat de mica bucurie de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. tot ce a zis Gabi=asa e!
    Pai daca fac eu pungute dragute din celofan +fundita cu turta dulce, martipan, naplitane, cantucci si ceva ciocolata, 1-2 borcanele mici(merge sa zici"dupa ce le consumi, sa-mi dai borcanul inapoi!!"???) cu diverse minunatii, si asta pt cateva persoane semnificative din viata ta, se supara cineva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Gustoase, sănătoase şi arătoase!
    Şi cu pronunţată valoare afectivă, cum spuneaţi şi voi, Gabi, Zazuza şi Nicole.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nicole, sa stii ca am lasat deja rusinea deoparte si cer de fiecare data borcanele inapoi. Cand incepi sa experimentezi aproape zilnic si ce rezulta pui la borcan, incepe sa conteze ambalajul.
    Iar martipanul il iei de undeva ori il faci tu? eu am doua retete de martipan, dar nu stiu daca reusesc sa fac, cere destul de mult timp si niste chestii pe care nu prea stiu de unde sa le iau.
    @Teodora, sunt si de mare impact... Sa vezi ce murtre mirate. "Cuuum, le-ai facut tu??" :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Il fac eu! marti sau miercuri il comit! reteta pe blog, desigur!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok, Nicole, il astept. Sa spui, te rog, si unde gasesti colorantul alimentar, ca eu nu am gasit decat esente care nu dau cine stie ce culoare. In afara de rosu din sfecla rosie si galben din foi de ceapa, nu am cum obtine acasa alte culori.

    RăspundețiȘtergere